Ny golfkjol från Daily Sports

Golfkjol

Golfsäsongen har dragit igång och nya golfkläder ska köpas. Mitt stora intresse, som de flesta vet, är kläder och trender. Golf är mitt största fritidsintresse och det kommer bli mycket golfspel framöver. Det roliga med golfen är att det går att kombinera med mitt stora intresse för kläder. Vet ingen annan sport där kläder är en så stor del av spelet.

Golfens värld är väldigt konservativ och det är få trender som kommer inför en säsong för att sedan försvinna nästa. Det positiva i det hela är att man kan använda samma golfkläder flera säsonger, vilket är väldigt bra för ekonomin då golfkläder oftast är lite dyrare än vanliga klädinköp. Tyvärr så strålar inte alltid solen på golfbanan och i år tänkte jag köpa lite mer funktionella kläder (utöver alla golfkjolar)

Hitta dina golfkläder på nätet

Tidigare har jag alltid köpt mina kläder på den lokala golfshoppen, dels för att stödja golfklubben och dels för att jag gillar att prova kläderna innan jag köper dem. Den självklara nackdelen med att handla i golfshoppen är att utbudet är väldigt begränsat och priserna är lite högre. I år blir det lite nytänk och nätet erbjuder faktiskt ett bra utbud av både golfkjolar och vindjackor. Från början hade jag tänkt satsa på en lite dyrare vindjacka från klassiska Galvin Green men tyvärr är denna alldeles för vanlig.

Golfkjolar

En ny rosa golfkjol är det första jag kommer att beställa och den snyggaste jag hittat kommer ifrån Daily Sports. Märket har verkligen lyckats med att kombinera en stilren golfkjol utan att den blir för vardaglig, ett problem som jag tycker många tillverkare har idag är att det ofta tappar ”sport” känslan i deras golfkläder. Två stycken golfkjolar blir det i första beställningen, den andra är en vit kjol från Callaway. Jag välkomnar verkligen den färgstarka trend man ser alltmer på golfbanan och tänkte bidra lite med en rosa kjol. Både dessa kjolar har fördelen att de passar till en massa andra snygga linnen.