Skicka blommor via nätet

Hej igen bloggen. Har varit alldeles för dålig på att uppdatera men här kommer ett litet inlägg om min kärlek till blommor. Semestern är över och man är åter igen tillbaks till arbetet. Någon hade räknat ut att de var ungefär 300 dagar kvar till nästa semester, lite deppigt om man inte trivs på sitt jobb.

Underbara blommor

Jag gillar mitt nuvarande jobb men några veckors semester till hade inte skadat. Vädret har inte varit det bästa och det har gett mig mycket tid över till mitt intresse för blommor. Har läst en del böcker och planterat en del nya blommor i trådgården.

Målet är såklart att få den mest respektabla trädgården i kvarteret, vilket jag känner att vi är på god väg att uppnå. Om allt går som planerat kommer de första växterna att visa sig lagom till våren. Likt många andra hyser jag en viss kärlek till tulpaner. Framförallt har jag planterat lökar av de sorterna som har störst chans att återkomma år efter år. Tulipa Humilis och Tulipa tarda är två exempel på sådana tulpaner.

Skicka blommor – Uppskattat av alla

Finns det något som är mer tacksamt att skicka än blommor. Blommor är en neutral ”present” och fungerar lika bra till de anställda som till sin käraste. De flesta blir glada av blommor och det är ett trevligt sätt att visa sin uppskattning på.

På senare tid har jag skickat en del blommor som jag beställt via nätet, för att sedan levereras direkt till personen ifråga. Det finns ett flertal bra sidor som erbjuder tjänsten, själv tycker jag att Interflora ligger i framkant. Så mitt tips till alla som vill visa uppskattning utan att behöva lägga ner en massa arbete och tid – skicka blommor!