Ett nytt år med nya Beck filmer

Då var det dags för det första inlägget 2016. Julen firade vi traditionsenligt med släkten och nyårsafton med våra kära vänner. Nyårsafton, med mina nya nyårsklänning, blev en riktigt succé med både bubbelbad och god middag.

Har ni läsare några nyårslöften som ni ska infria 2016? Det enda ”löftet” jag gav var att försöka tillbringa mer tid på gymmet, kanske det vanligaste nyårslöftet i modern tid =).

Kommande filmer 2016

Ni som känner mig vet att jag älskar deckarserie och året kunde inte börjat bättre än med en ny Beck film. Ska inte avslöja för mycket men filmen får en mycket oväntad början och en av karaktären som varit med från start hamnar på sjukhus efter en skottskada. Den första Beck filmen 2016 hade premiär på nyårsdagen och visas endast hos C More.

Jag skaffade ett konto där för att kunna se alla de nya filmerna, 99 kr i månaden utan bindningstid är helt okay enligt mig. Sammanlagt kommer det släppas fyra nya Beck filmer med cirka en månads mellanrum.

Året har som sagt börjat bra (för alla oss som älskar deckare) men jag tror tyvärr att 2016 kommer bli mycket sämre än 2015 ur detta perspektiv. Igår såg vi en komedi som heter Vacation, älskade den och har nog inte skrattat så mycket sedan Baksmällan filmerna kom ut.

Vill du veta mer om de nya Beck filmerna 2016 kan du klicka på länken.